Поиск по этому блогу

среда, 24 апреля 2013 г.

Модуль 6. Рефлексія

Сьогоднішня робота стала, напевно, найдинамічнішою за час проходження тренінгу. По-перше ставилися такі питання і задачі, які не мають однозначної відповіді, розв'язку. Можливі рекомендації, побажання, особистий внесок кожного, та гарантії отримання позитивного результату все одно немає. Це стосується питань  авторського права та безпеки дітей в інтернеті. Мені особисто стало в нагоді озвучування однієї з проблем - тренер Анна  має реальний її розв'язок - електронну адресу людини, яка зможе провести тренінг для учнів у школі.
Щодо практичних навичок - я навчилася створювати документи - опитування , які обов'язково використаю і в нинішньому проекті, і в подальшій роботі. Ще раз підтверджується істина - гуртом краще і швидше. Можна з  усіма технічними можливостями розібратися і самому, але темп тренінга дуже високий, і допомога, консультації колег стають у великій нагоді.

3 комментария:

  1. Ви гарно описали свої успіхи, але мало зупинились на своїх труднощах. Не поставили цього разу запитань для дискусії. Успіху вам надалі.

    ОтветитьУдалить
  2. Ви гарно описали свої успіхи, але мало зупинились на своїх труднощах. Не поставили цього разу запитань для дискусії. Успіху вам надалі.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Цього разу труднощі виникли тільки технічні і саме тому, що оформлення блогу, записи на сторінці WIKI для мене справа нова. Для того, що розібратися з усім потрібен час, якого, як я вже говорила, трохи не вистачає. Дякуючи колегам справилась з усім.

      Удалить